Letni plan 2007

Spoštovani klubski kolegi in motoristi

Zbor članov Moto kluba NM, je na predlog upravnega odbora, dne 9.3.2007 sprejel plan aktivnosti za leto 2007 in ga seveda tudi potrdil.

Tako bomo v tem letu izvedli najmanj naslednje skupne akcije:

1. OTVORITVENA VOŽNJA: 21/04-2007
Skupna otvoritvena in promocijska vožnjo po Novem mestu in okolici. Kraj in čas zbiranja bo določen naknadno, prav tako pa tudi trasa in lokacija kosila. Člani boste o podrobnostih predhodno pisno obveščeni.Ob tej priliki bo tudi sprejem novih članov ter podelitev insignij MK Novo mesto….

2. UDELEŽBA NA MOTO ZBORU – NOVA ŠTIFTA 27/04-2007
Zbor članov in nato skupna vožnja do Kočevja, Ribnice oz. do Nove štifte, kjer je tradicionalno žegnanje motorjev. Po dogovoru o času postanka, sledi dogovor o trasi povratka in lokacijah počivanja….

3. IZVEDBA USPOSABLJANJA – VARNA VOŽNJA maj 2007
V sodelovanju z policijsko upravo Novo mesto, ter policijskimi inštruktorji varne vožnje, bo izvedeno tako teoretično kot praktično usposabljanje varne vožnje z motornimi kolesi. Usposabljanje bo potekalo na velodromu v Češči vasi. Datum bo sporočen naknadno….

4. MOTORISTIČNI PIKNIK: junij 2007
Piknik se bo izvedel na način skupne vožnje članov, članic,sopotnic, idr.. predvidoma po dolini Trente, nato ob Soči piknik, ter povratek nazaj. Datum in podrobnosti bodo sporočane….

5. MOTORISTIČNI IZLET NA GROSGLOCKNER: avgust 2007
Po predhodnem dogovoru in predlogih članov-interesentov, bo organiziran 1 ali 2 dnevni izlet na Grosglockner ( 3500 m ) kamor cesta vodi tako preko lepih pokrajin, izredno zanimiv pa je tudi sam vzpon na ledenik in razgledno točko. Natančnejša organizacija ter datum, bosta sporočena ……

6. GOSTOVANJE MIRANA STANOVANIKA april ali maj 2007
Na podlagi že izvedenih dogovorov, bomo gostili Mirana Stanovnika, odličnega motorista in tekmovalca ene najtežjih moto preizkušen. Paris-Dakar. Z pripovedjo in slikovnimi podlagami nam bo skušal pričarati vtise iz organizacije tekmovanja, zanimivosti iz potovanj, kot tudi marsikaj zanimivega glede vožnje z motorjem…..

7. SILVESTROVANJE december 2007
Za zaključek moto sezone se bomo zbrali na silvestrovanju. Tu bomo lahko že obujali spomine, se delno pripravljali na novo spomlad, vmes pa kaj pojedli, popili, zaplesali ter se veselili. Kje se bo naša druščina zbrala, trenutno še ne vemo…. !

8. NEFORMALNO – NEOBVEZNO …….. ,, ŽAL ,, PA TRADICIONALNO IN ZAŽELJENO
Vsako nedeljo ob 10.00 uri bomo še naprej srečevali na ,, zbornem mestu,, Udeležba z motorjem ali brez je sicer neobvezna, je pa dobrodošla s strani vsakega, ki so želi malo kramljanja, družbe, dobre kavice ipd. Ne gre samo za druženje poleti, pač pa tudi ob zimskih nedeljah. To ohranja našo povezanost, rojevajo se tudi ideje in predlogi, nastaja pa letni plan ……..Po dogovoru sledi kratka ,, furca , nato pa na kosilo

Do sedaj smo se zbirali v Žabji vasi, nekaj v Eri, ali pa tudi na Prepihu. Kje bo točka stalnica se bomo dogovorili….
SPLETNA STRAN
V letošnjem letu smo vzpostavili tudi spletno stran, na kateri bodo pod rubliko INFORMACIJE, tekoče vpisana vsa potrebna in aktualna obvestila, ter tudi podatki o konkretizaciji izvedbe za posamezno točko letnega plana. Vsi ki nimajo te možnosti, bodo o vsaki vsebini iz letnega načrta, obveščeni pisno.

Upamo, da je program zastavljen tako, da je dostopen vsakomur, da je zasnovan na način, ki poleg voženj vključuje tudi usposabljanja, druženja, kot tudi gostovanja, oz. da je načrtovan dovolj široko za vsakega, ki si lahko najde kaj zanimivega.

Seznanite tudi svoje prijatelje, pripeljite partnerice in gremo….